MDN найбільш повний та якісний з усіх джерел, що мені відомі, та має постійні оновлення. Колись MDN увібрав в себе різні джерела (які вже не підтримуються), і довідник став більш централізованим. Оскільки мозіла є одним із засновників js, це є певною гарантією якості контенту у порівнянні з іншими.
Дуже давно немає новин про мови, і, я так розумію, мозіла змістила увагу з мов на плагін для мозіли з автоматичним перекладом, наче це має покрити потреби в прибраних мовах. Тільки плагін для певного браузеру, і не перекладає всіма мовами, тобто сама ідея плагіна як заміни жахлива, не зручна, вибаглива - не для всіх браузерів.
Позиція MDN і справді цинічна. Думаю, важливо добитися розмороження української версії.
Інші мови розморозила (де більше відвідувачів та підтримки), і українську зможе.
Я можу трохи перекладати та більше редагувати, не дуже часто, але постійно. Принаймні у найближчій час більшого не можу дозволити.
Хоча всі оновлення js вже стосуються ES, то, може, я переоцінюю значення MDN.
Мені хочеться лише зробити доступнішою найбільш повну та якісну інформацію.
Якщо брати теми CSS та HTML - то звісно W3C - топ, там можна перекладати і там є що перекладати, це їхні технології, і кращої документації за офіційну не знайти.
Можна зробити оголошення, щоб більше людей побачило та долучилося. Наприклад, в телеграмі t.me/onlydevua - є бот для оголошень
І в інших мережах також
Наразі у мене обмеження на кількість повідомлень тут, оскільки я новий користувач