Burada "Merhaba" diyebiliriz

Herkese merhaba,

Bu ileti altında isteyenler gruba merhaba diyebilirler kendilerini tanıtabilirler. Birlikte üretebilen bir ekip olabilmemiz için gerek duyabiliriz buna…

Kendimden başlayayım…

Summary

Ben 58 yaşında bir bilgisayar yüksek mühendisiyim. Yaşamımın büyükçe bir bölümünü de sosyal bilimler alanında ve sivil toplum kuruluşlarında geçirdim. Hala da müzeler, sergiler ve teknoloji üzerine çalışıyor, editörlük ve çeviri dahil ne gerekirse yapıyorum. Türkçe dışında İngilizce ve Almanca biliyorum.

Son dönemde CV Türkçe için epey zaman harcayınca inisiyatif aldım, bir aktivasyon enerjisi sağlayabilmek için kolaylaştırıcı oldum. Yeni tip AI açısından çömezim ama kendimi yaşam boyu öğrenmeye ve üretmeye adamış durumdayım… Umarım işe yararım :slight_smile:

İki gün önce yaratılan Türkçe alt-foruma bazı iletiler yarattım. Bunları her zaman “taslak” olarak görüyorum, sizlerin de katkısı ile geliştirilecek şeyler. Lütfen eleştirin, uyarın, düzeltin, eksikleri tamamlayın.

Hepinize güzel ve sağlıklı günler dilerim.

1 Like

–SPAM removed by moderator–

Merhaba,

Ben yeni katıldım ama pek aktif değil sanırım burası? [Davetiye] --LINK REMOVED BY MODERATOR-- ile geldim ama konu nedir?